Tilmelding

Her kan du tilmelde dig selv og din gruppe til Firefly: Tell Them I Ain’t Coming Back, og betale for jeres billetter.

Du er først endegyldigt tilmeldt, når din gruppe har indsendt gruppetilmelding, og når alle i din gruppe har indsendt  karaktertilmelding og betalt. 

Hvis du har spørgsmål til karakter- eller gruppetilmeldingen, så kontakt arrangørerne på kontakt@firefly-live.dk.

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig selv og din gruppe til Firefly: Tell Them I Ain’t Coming Back.

Det gør du ved at udfylde både:

Karaktertilmeldingen 
Gruppetilmeldingen

Husk, at du først er endegyldigt tilmeldt, når din gruppe har indsendt gruppetilmelding, og når alle i din gruppe har indsendt  karaktertilmelding og betalt. 

Hvis du har spørgsmål til karakter- eller gruppetilmeldingen, så kontakt arrangørerne på kontakt@firefly-live.dk.

Sidste frist for tilmelding og betaling er d. 9.11.23. Herefter er det ikke længere muligt at tilmelde nye grupper.

Ved betaling og/eller tilmelding af spillere i din gruppe efter d. 9. november 2023 pålægges et gebyr på 100 kr. oven i billetprisen pr. spiller. 

Uagtet datoen lukker tilmeldingen ved 150 tilmeldte og betalende spillere. 

Betaling

Billettyper

 

Det koster 400 kr at deltage til Firefly - Tell Them I Ain't Coming Back.

Ved betaling og/eller tilmelding efter d. 9. november 2023 påregnes et gebyr på +100 kr.

 


Betaling

Betalingen skal ske til konto:

Reg.nr.:  9309 
Kontonr.: 2090301465

Eller til Mobilepay: 619511  OBS! Foreningen Vannadons Mobile Pay numre er midlertidigt ude af drift. Indtil de kommer op at køre igen, er det kun muligt at betale via kontooverførsel.

Uanset hvordan du overfører, bedes du i “Til modtager”-feltet skrive dit fulde navn. Forkort evt. fornavne og mellemnavne. Eksempelvis: "M. K. B. Carstens." Er dit navn meget almindeligt, kan du evt. inkludere dit gruppenavn, eksempelvis: "Marie Carstens, Arrangørerne".

Husk, at du først er endegyldigt tilmeldt, når I har indsendt en gruppetilmelding, og alle i din gruppe har er tilmeldt og har betalt. En liste over tilmeldte og betalende deltagere vil fremgå på hjemmesiden i løbet af 2023. Er du i tvivl om din betaling er blevet modtaget er du altid velkommen til at kontakte arrangørerne på kontakt@firefly-live.dk.

 

Refundering

Efter d. 9. december 2023 er det ikke længere muligt at få refunderet din billet, da vi på dette tidspunkt er i gang med at bruge pengene på at skabe et fedt scenarie. Da vi ikke har løsgængere til scenariet, kan du ikke sælge din billet til hvem som helst, men kun til personer, der kan udfylde en plads i en gruppe. Bliver du forhindret i at deltage i scenariet, vil vi opfordre dig til at finde en anden spiller til at overtage din plads.