Vil du gerne i kontakt med en gruppe, kan du enten efterlyse dem på facebookgruppen, eller kontakte arrangørerne på kontakt@firefly-live.dk. Så videreformidler vi gerne kontakt.

Tilmeldte spacere

Security Solutions:

Offentlig gruppebeskrivelse: Security Solutions tilbyder den bedste sikkerhed som Trouble Shooters kan. Vi bryger ind i banker, barer, casinoer, kaserner... Hvad end du har brug for. For at tjekke jeres sikkerhed og komme med en rapport.

Rim Rum Runners:

Offentlig gruppebeskrivelse: Rim Rum er velkendt i Verset. Det er en fin spiritus, som lagres på fade og flyves fra the core til the rim og retur mens det modner. Når skibet alligevel krydser meget af systemet, bærer de gerne varer og folk med sig rundt. For det meste ganske lovligt. Rim Rum er et familieforetagende, og det er da også en familie, som flyver skibet. De fem er søskende og fætre/kusiner på kryds og tværs. De fleste har deltaget i krigen, men ikke alle var på samme side.

Acs Inc:

Offentlig gruppebeskrivelse: Luxus lineren Acs Delphine Er ledt af companionen Octavian primus Castor-Sinclair, og crewet af en pilot, cortexeren Felix Secundus Castor-Sinclair og influenceren Antonia Tertius Castor-Sinclair. Acs Inc tilbyder en række services være companion sessions, forhandling expertise, cortex support og mere

P-Sec Solutions:

Offentlig gruppebeskrivelse: P-Sec Solutions tilbyder opgaveløsning i eget rummelige rumskib. Vi har stor erfaring med løsning af opgaver inden for såvel person- som godstransport. Vi løser desuden også opgaver af sikkerhedsmæssig karakter. Pris forhandles individuelt og afhænger af opgavens omfang og konkret vurdering af risici forbundet med opgaven. Opgaver håndteres diskret og professionelt. I spidsen for P-Sec Solutions står firmaets medstifter S. Pinkerton. Clear Skies 4 flyves af N. Kalawinsky. Sikkerhed varetages af S. Pagoro, A. Parker og M. Smith. R. Gonzalez og J Barrow varetager opgaver inden for teknik og vedligeholdelse af materiel.

Lés Vautours

Offentlig gruppebeskrivelse: Lés Vautours er en gruppe bestående af 3 individer der er højt rangeret på listen af mulige trusler mod alliancen, grundet deres lovløse fortid. ifølge rygterne er Lés Vautours sidst blevet set på scrapper planeten M3T41 på flugt fra alliancen i et make-shift skib bygget af mekanikeren; BoltStorm. Nu er de et crew-for-hire der supplerer, eksporterer, og løber erinder for hvem der end er højestbydende i øjeblikket, både over- og under radaren. Lés Vaulours består i skrivende stund af følgende individer:
Kaptajn Dominick “Kid” Marcellius Pueyrredón, cowboy fanatiker, shotcaller og bogholder for crewet. Søn af velhavende “Dylan Marais Pueyrredón”, der pludseligt blev myrdet på et skib med Dominick. Dominick forsvandt under episoden, og det ser ud til at han har glemt alt om sin fortid, muligvis pga. en hjerneskade eller amnesia. Sidst set på yder-planeten M3T41, hvor han havde stor succes med at booke arena kampe for sin nuværende mekaniker, hvor han blev beskrevet som en karismatisk arbejdspartner, trods sin død-irriterende cowboy-obsession.
Rico “Ace” Bernoullini, kompetent pilot af skibet “The lightskipper” og ivrig adrenalin-junkie. Rico har en fortid fyldt med ulovlige ræs og faretøjstyveri, og var nødsaget til at deltage i alliancens fighter-pilot korps. Rico deserterede under krigen, og er nu sidst set på yder-planeten M3T41. Rico er logisk anlagt, og kognitivt stærk, da han har piloteret crewet ud af mange nærdøds-situationer. Rico fandt crewet, da han efter at have deserterede alliancen nødlandede på M3T41. Mekaniker, technician og våbenekspert;
Junker: 41FR3D “BoltStorm”. Et ekstremt velvidende men uerfaren individ der har domineret mech arenaen på scrapper planet: M3T41 i 12 år. BoltStorm er det eneste dokumenteret individ der succesfuldt har kunne bygge et skib der har sluppet ud af Scrapper planet: M3T41’s tyngdekrafts træk og atmosfære, hvor alliancens piloter der blev sendt ud for at anholde den nyligt deserterede pilot Rico, stadig befinder sig på planeten. BoltStorm er kontakten hvis et våben jammer, en motor ikke starter eller hvis en tidligere arbejdspartners lås skal åbnes op. Selvom hans evne til at bygge rumskibe er mere naturligt for ham end hvor blød hans madras er, er hans frygt for at flyve i dem større end hans frygt for at dø. Hvis man har brug for gruppens egenskaber som spacer-crew til at løbe ærinder eller fragte både personer og ressourcer over og under radaren, er det Dominick man skal have fat i. Selvom piloten Rico deserterede en krig pga. sit moral kompas, er han stadig en fremragende pilot uden lige, og for resten af gruppens vedkommende er der intet arbejde der er for beskidt, da Ricos moralske kompas tilsyneladende ikke er tilstedeværende for hverken Dominick eller BoltStorm.

Panterens besætning:

Offentlig gruppebeskrivelse: Mangler du/I en risikovillig besætning og et hurtigt rumskib til en vigtig og måske lyssky opgave - eller mangler du hyre - så er Panteren det rigtige valg! Panteren er et af Versets hurtigste skibe - den flyver fra alt og er kendt for at kunne forsvinde tyst, som et spøgelse i mørket. Desværre går der også rygter om, at skibet er forbandet. Der findes således mange historier om, at folk har mistet liv eller førlighed, har truffet fatale beslutninger eller er blevet forladt af deres børn og ægtefæller efter de har fløjet med Panteren. Panterens kaptajn er den karismatiske pilot Ahab Smollett, som er kendt for sin ekstreme risikovillighed og for at have flere forliste forhold bag sig, end Verset har stjerner. Ombord på Panteren er også den berygtede William "Bill" Manderley, der har handlet med alle i galaksen - fra Alliancen til Brunjakkerne. Hver gang nogen har scoret kassen på et godt nummer, kan du være sikker på, at Bill havde en finger eller to med i spillet. Bills netværk af kontakter, handelspartnere, meddelere og kunder strækker sig fra kernen til kanten af Verset. Panterens besætning beskyttes af den intimiderende Parva Hands, som blev benådet efter at have kæmpet for Brunjakkerne. Hun er kendt for at kunne drikke alle under bordet og for aldrig at bakke ned fra et slagsmål. Panteren holdes i luften af Wilson Wright, som er en enestående ingeniør, der sikrer, at skibets motor snurrer. Han er utroligt nysgerrig og ser sig selv som naturist og eventyrer af fantastisk karrakter. Besætningen kan kendes på deres tatoverede underarme. Panteren mangler altid mandskab, og søger efter nye besætningsmedlemmer, hver gang skibet er i havn.

Vædderne:

Offentlig gruppebeskrivelse: Har du brug for noget der skal fragtes? Har du brug for et par extra guns? Eller blot nogle folk med et flot smil? Så er det Vædderen du skal havde fat i! Vædderne er en gruppe mercenary der ikke er bange for at tage både store og små opgaver, med et vel olieret crew som er eksperter i både, handel, hacking og skibs reparationer, og med en Ace pilot der kan flyve igennem en Asteroidebælte med lukket øjne, er det et bevis på at man ikke kan finde et bedre crew på denne side af galaksen end Vædderne. Hvis du er intresseret i at arbejde med professionelle folk, som ved hvad de laver, kan du finde os nede ved docken, der vil du kunne finde vores skib “The Penetraitor”. Om bord vil du finde vores meget respkteret og flotte kaptajn Faust Von Lebenfelt, han står for de aftaler og jobs som Vædderne skal udfør og vil med glæde tage imod dig med åbne arme og slå en handel af. Så næste gang du skal havde et job gjort rigtigt, vælg Vædderne.

AS:S.A.C.K.

Offentlig gruppebeskrivelse: Research and Medical Ship - RAMs The ship is a type 3 medical ship, including a full out implemented and functional research unit, operational medbay, and storage area for the medical crew and captain. The ship type is used for quickly developing vaccines, antibiotics, and other necessities on the outher planets, or as a private medical vessel for the rich. It can service between 1-10 patients at any moment when fully operational. The ship is equipped with a nuclear-driven generator to ensure the medbay is functional an estimated 50 years from installation of the core. Registrated owner: Captain Alice Kim Yong Ship service crew: Polle Pedel, the Janitor Head of medical team: Head Medical Dr. Wesley Snaps Medical team Head Medical Dr. Wesley Snaps Field Virologist Dr. Mathias Winterbottom Research specialist - Phd in Micro engineering Tim Jones - TJ Doctor Pills, L.C.M.H.C., PhD. in psychiatric model of New Drug Therapy

Tærten flyver

Offentlig gruppebeskrivelse: Tærten Flyver. Tærtens crew løser dine opgaver. Tærtens crew stiller ikke for mange spørgsmål.

 

Tilmeldte settlers

Familien Mackleroy:

Offentlig gruppebeskrivelse: Familien Mackleroy er ‘versets bondeknolde - med sans for business. Familien er ikke kendt for at være de hurtigste skibe i hangaren, men takket være familiens visionære overhoved og et par enkelte skarpe hjerner inden for kemiens kunst - samt en usund portion held - er det alligevel lykkedes dem at opgradere deres Moonshine-produktion til også at omfatte brandgod narkotika, hvilket har bragt dem foran på markedet. Nu går al den lokale narkohandel gennem familien Mackleroy, hvilket kan være både en lettelse eller en forbandelse alt efter hvem der står bag disken den dag.

The Royal Qadib Hotel:

Offentlig gruppebeskrivelse: The Royal Qadib Hotel Luksushotellet hvor alt er muligt. Her er der vægt på den luksuriøse oplevelse for hotellets gæster. Endelig har The Royal Qadib åbnet et af deres lækre hoteller her på planeten. I hotellets reception mødes gæsterne altid af den hjælpsomme concierge som står klar 24/7 til at betjene. I baren og på hotellets terrasse kan gæster og udefrakommende nyde drinks og eftermiddagste. Skal du holde et vigtigt møde? Så book et konference-rum på hotellet. Her sørger vi for opvartning, eller privatliv. Netop dette seneste skud i stammen af Royal Qadib Hotel er placeret hvor du virkelig kan opleve Verset. Hotellet tilbyder en bred vifte af underholdnings- og oplevelsesarrangementer. Spørg i receptionen efter vores brochure.

The Golden Lotus Holistic Heartcare Centre of Inner Peace, Joy, Longevity, Light, Empowerment & Wellbeing for Body & Mind :

Offentlig gruppebeskrivelse: The Golden Lotus Holistic heartcare centre of Inner Peace, Joy, Longevity, Light, Empowerment & Wellbeing for Body & Mind er et wellness center som fokuserer på vores åndelighed og hvordan vi ophøjer den samtidig med at vi renser sind og krop og sjæl og ånd. Vi tilbyder fysisk og sjælelig lindring igennem vores alternative men reele metoder som er anerkendt rigtig mange steder. Der er forskellige former for massage, the som beriger ånden og beroligere kroppen, snacks som er føde for krop og sjæl, urter, hypnose, healing og spåning. Her kan du få svar, du ikke kan få andre steder og indsigt som andre søger forgæves andre steder, som ikke er her hos os. Vi tilbyder også vores åndeligt inspirerede guidede danse som underholdning og vejledning og sjælelindring for at skabe god stemning og åndelighed til selskaber.

W. Hill Guns & Ammo:

Offentlig gruppebeskrivelse: Er du også bekymret for fremmede? Er du også bange for at nogen en dag bryder ind i dit skib imens du er alene? Eller synes du måske bare det er bedre for dit image hvis du har et ordentligt jern ved siden? Så kom ned til W. Hill Guns & Ammo, Clementines oprindelige og bedste leverandør af alle ting der har med skydevåben at gøre! Så længer lager haves sælger vi ammunition til rimelige priser og vores dygtige våbensmede arbejder hårdt for at holde beholdningen oppe. Hvis du står og mangler et våben til en skudduel, eller bare har brug for nyt kan vi også ofte klare det! Medarbejdere i W. Hill Guns & Ammo inkluderer: WIlliam Hill, ejer og sælger.

Chī Hǎo Noodles:

Offentlig gruppebeskrivelse: Chī Hǎo Noodles har de bedste nudler i byen. Boden er drevet af Bao familien og alle deres sære slægtninge. Det meste af dagen kan der købes "friske" nudler. Rygter går at der handles med "sorte varer" under bordet. Andre rygter siger at der spilles hazard spil efter lukketid. Familien Bao kan ofte sætte tilrejsende crews i kontakt med folk der ved hvad de laver og kan hyres.

The Blackhole Sun:

Offentlig gruppebeskrivelse: The Blackhole Sun er det ledende nyheds-feed på Clementine. Deres prisvindende redaktion leverer skarp journalistik der oplyser, afslører og undersøger alle slags forhold på Clementine som bør nå offentlighedens øre og øjne. Ved enhver vigtig begivenhed, stor eller lille, kan du regne med at Blackhole Sun er på pletten, klar til at formidle den absolutte sandhed til Clementines befolkning. Kontakt redaktionen hvis de har et tip, ønsker at reklamere eller diskutere andre forretningstiltag. Har de behov for en sponsoreret artikel der fremhæver netop din historie, dit skib eller dit forretningsimperium, kan disse også købes for rimelige summer.

Xuanwu - The Black Turtle Company

Offentlig beskrivelse: Har du lyst til at arbejde for vinderne af “Best Workspace” de sidste 50 år? Brænder du for at blive en del af noget, der er større end dig selv, hvor du kan gøre en afgørende forskel for milliarder af mennesker på hundredvis af planeter? Så kan vi åbne døren for dig! Black Turtle’s rekrutteringscenter er her for dig! I samarbejde med dig udvikler vi din helt egen unikke profil, som vores specialister kan bruge til at finde ud af hvilken fremtid lige præcis DU er bedst egnet til i vores store familie. Dette er din mulighed! Oplev livet som en del af familien. Kom ind i core verdnerne eller rejs rundt i “The Rim” - godt betalt og sikker på din fremtid hos os i Xuanwu. Vi tilbyder specialiserede psykoanalytiske profiler, assessments af både mentale og fysiske talenter, samt job placement muligheder. Ønsker du at høre mere, så mød op ved vores nærmeste rekrutteringscenter og ændr dit liv til det bedre, allerede i dag!

Pegasus Flying Casino

Offentlig beskrivelse: Pegasus Flying Casino er landet og de har dækket spillebordene op til alle, der føler sig heldige! Pascal og hans mandskab flyver ‘Verset tyndt, altid på udkig efter forretning. Som navnet ganske rigtigt afslører, er Pegasus et kasino på vinger. Et kasino der både har de høje high-stakes aftenener, men også har plads til de almindelige mennesker – bare de har penge, og er villige til at sætte hus og hjem over styr for at hente det dobbelte hjem. Pegasus bliver lige præcist så længe der er penge, fest og farver at hente. Og her er service og spænding altid i førersædet. Så kom og spil jeres familieformue eller hårdt tjente løn op på det eneste ægte casino på vinger - I er garanteret en oplevelse, I sent glemmer!

Familien Ratshare / Ejerne af The Green Moon baren

Offentlig beskrivelse: The Green Moon. Et simpelt sted for simple folk. En ærlig drink, en levende stemning. Verset i al dets mangfoldighed kan opleves på Green Moon. En bar for glæde og sorg, druk og dans. Del dine drømme og drik dem væk i godt selskab på Green Moon. Vi tilbyder drinks til når du har fri og drinks til når du skal arbejde (non-alco) Snack, rygter, terninger & andre muligheder for at tømme din pung. Hvis du mangler eventyr, et job, en spændende historie, en tjeneste, en mekaniker, er det her du finder løsningen. 请再来一杯五加皮

Lilys Drenge

Offentlig beskrivelse: Lilys drenge: Sherifkontoret hvor lov og orden opretholde. Lilys drenge er tidligere Lejesoldater, der nu er Alliance marshals på Clementine. De har gennem de sidste 11 år, Været on and of på alliances payroll. De tidligere sherif og marshals på Clementine, blev efterforskning og straffet af Lilys drenge med kyndig hjælp fra the Alliance International Corruption Unit.

Wright Søskende

Offentlig beskrivelse: Alles Lægehus, stiftet af søskende Wright, er et hospital og med-bay der bygger på principper om pacifisme og lige behandling – uanset stand og baggrund. Huset er hjemstedet for to læger, kirurgen Oliver ”Olli” Wright og psykiateren Robin Wright. Stedet drives derudover af Eli Wright som står for vedligeholdelse og ressourcer. Husets personale bestræber sig på at behandle alle og møde dem, hvor de er. Derfor følger hele huset nogle stærke moralske principper, der står ubøjelige. Principper som pacifisme, næstekærlighed og godgørenhed vejer tungt på de tre søskendes skuldre og danner rammerne for deres lægelige arbejde. Ingen nægtes behandling, og alle behandles lige – om den gal med psyken eller lårbensknoglen. Praktisk talt gør dette dog ofte lægehuset til lidt af en underskudsforretning. Dette har Eli dog lykkedes med at få rettet op på, efter hun tilsluttede sig personalet. Lægehuset står som et samlepunkt for Clementine, og selvom hele personalet er tilflyttere, er de godt integrerede med byen. Dog kan finere kredse godt se ned på lægehuset og dets drift, idet hospitalet hverken er rigt eller fancy. Men der er rent og pænt, lægerne er kompetente, og deres med-bay er godt holdt. Stemningen i lægehuset er let, men professionel. De tre søskende snakker godt med hinanden og udfører deres arbejde grundigt. Det var Oliver som i sin tid først grundlagde huset. Her arbejdede han som ene kirurg i fire gode år og lærte planeten rigtig godt at kende og gjorde sig bekendt med planetens beboere og kredse. Efter fire år som ene læge modtog han besked fra sin søster, Robin, som, efter mange års rumrejse med en besætning og eventyr, var klar til at slå sig ned på en yderplanet. De to læger tjente ét år for sig selv før deres yngste søster besluttede sig for at slå sig ned på Clementine. Eli overtog driften af lægehuset og indførte en mere ressourcefuld tilgang til ressourcer som følge af hendes mere praktiske lægelige træning. Søskende Wright lever et pacifistisk liv og disse principper fylder lige så meget for dem, som religion gør i de troendes liv. De tre søskende ønsker dog ikke at tvinge disse principper ned over deres patienters hoveder. De håber blot, at deres patienters tilværelse bliver lidt mere fredelig efter de er blevet udskrevet fra lægehuset. 

 

Tilmeldte nobles

Alasdair Fuel

Offentlig gruppebeskrivelse: Alasdair Fuel er et familiedrevet firma, der begår sig i at udvinde og sælge brændstof på kanten af Verset. Familien Alasdair etablerede sig på Clementine for 25 år siden med en enkelt mine og har idag fastsig sig som stedets monopol og eneste kilde til rumskibsbrændstof.

Rosens orden

Offentlig gruppebeskrivelse: Rosens Orden er en kirke der har spredt sig hastigt gennem galaksen. Dens afslappede forhold til synd og billige syndeforladelsesbreve har gjort den ekstremt populær blandt spacers overalt i Verset. Rosens Orden har sendt en lille gruppe missionære ud til Clementine, bestående af to af deres præster, en praktikant, to disciple og en noblemand der fungere som investor. Maximillian Sykes ønsker at tage guvernør positionen, mens kirken ønsker at have en troende på pladsen, så de kan bygge kirker på Clementine.

 

Senest opdateret d. 09/10, kl. 20:44