Vision

Til Firefly: Take Me Out to the Black vil vi gerne vise, hvor meget Firefly-universet har at byde på, og vil derfor inddrage så mange elementer fra universet som muligt. Alle tre arrangører har tidligere gæstet Firefly-universet til de foregående scenarier som medlemmer af crewet Vædderne, og har haft mange gode oplevelser hver gang. Derfor glæder vi os til at skabe et levende og spændende Firefly-scenarie sammen med jer, og forhåbentlig give tilbage på de fede oplevelser, vi selv har haft. 

Vi vil give en smag på hvor kyniske Alliancen kan være, og hvor hårdt de faktisk sidder på magten, hvis man som lykkejæger strækker sit held for langt. Det betyder ikke, at det vrimler med Alliance-officerer, men at frygten for dem er til stede hver gang man tager chancen og sætter alt på én hest i håbet om de store penge. 

I vores setting har spaceship-crews en vis respekt for "the Black", lidt på samme måde som sømænd har for havet. Det er det, der brødføder dem, men samtidig kan det være nådesløst og farligt, og måske en dag kræve dit liv.

Rygterne om Reavers florerer. Nogle mener, at de stadig findes derude et sted. Andre er dybt uenige, og slår det væk som skræmmehistorier. Men når man først er langt ude på kanten af den kendte del af ‘Verset, så strejfer tanken de fleste. 

Det er en verden, hvor man skaber sin egen lykke, og hvor de, der har modet, kan skrive deres egen historie. Hvad end du er noble, forretningsmand, et crew med et spaceship, eller én, der bare ønsker sin egen jord at bygge på, så er det nu du skal slå til! Det er guldfeber i rummet, og alle vil have en bid af kagen. 

Docking.png