Priser og betaling

Billettyper

Til Firefly: Take Me Out to the Black har du mulighed for at købe to billettyper:

Early bird: UDSOLGT
Almindelig: 400 kr.

Som medlem af Rollespilsforeningen Vannadon får du 50 kr. rabat på begge billettyper. 

 

Betaling

Betalingen skal ske til konto:

Reg.nr.:  9309 
Kontonr.: 2090301465

Eller til Mobilepay: 619511 

Uanset hvordan du overfører, bedes du i “Til modtager”-feltet skrive dit fulde navn. Forkort evt. fornavne og mellemnavne. Eksempelvis: "M. K. B. Carstens." Er dit navn meget almindeligt, kan du evt. inkludere din fødselsdag, eksempelvis: "Christian Hansen 12.12.92"

Husk, at du først er endegyldigt tilmeldt, når alle i din gruppe har indsendt karaktertilmelding, gruppetilmelding, og har betalt. En liste over tilmeldte og betalende deltagere vil fremgå på hjemmesiden i løbet af foråret 2021. Er du i tvivl om din betaling er blevet modtaget er du altid velkommen til at kontakte arrangørerne på kontakt@firefly-live.dk.

 

Sidste frist for tilmelding og betaling er d. 22. september 2021.

Ved betaling og/eller tilmelding efter d. 22. september 2021 pålægges et gebyr på 100 kr. Man kan ikke tilmelde nye grupper efter d. 22. september 2021

 

Refundering

Efter d. 22. september 2021 er det ikke længere muligt at få refunderet din billet, da vi på dette tidspunkt er igang med at bruge pengene på at skabe et fedt scenarie. Da vi ikke har løsgængere til scenariet, kan du ikke sælge din billet til hvem som helst, men kun til personer der kan udfylde en plads i en gruppe. Bliver du forhindret i at deltage i scenariet, vil vi til hver en tid opfordre dig til at finde en anden spiller til at overtage din plads.