Mad

Der vil til Firefly: Take Me Out to the Black blive serveret 3 måltider om dagen: et koldt bord til morgenmad og frokost (med eventuelle lunede indslag i form af rester), samt et varmt måltid til aftensmaden. Med menuen prøver vi at ramme den brede skare, og der vil til alle måltider være et vegetarisk alternativ. Vi har desværre ikke ressourcer til at tage hensyn til veganere eller allergier overfor almindelige fødevarer såsom gluten, tomat og laktose i scenariets aftensmad. Efter aftale med arrangørerne har vi dog mulighed for at opbevare medbragt specialkost på køl i vores køleskabe.

Måltiderne er fordelt således:

  • Lørdag morgen: Morgenmad
  • Lørdag middag: Frokost
  • Lørdag aften: Aftensmad
     
  • Søndag morgen: Morgenmad
  • Søndag middag: Frokost

Misser man et måltid, eller er man mere sulten, er man altid velkommen til at henvende sig i køkkenet, men de er ikke troldmænd. Vi vil dog gøre hvad vi kan for at undgå sultne spillere.

Spillere skal selv sørge for mad fredag og søndag aften. Der er mange gode take away-muligheder i Herfølge by, og et pizzaria lige overfor skolen.

Har du et særligt hensyn, er du velkommen til at kontakte arrangørerne, så vil vi se, hvad vi kan gøre for at løse det.

Indkvartering

Der er til Firefly: Take Me Out to the Black to muligheder for indkvartering: et spaceship eller et territory. Underordnet hvilket af de to en gruppe vælger, skal alle spillere selv medbringe noget at sove på og -med, da dette ikke vil blive stillet til rådighed til scenariet.

Territories:

Crews, der vælger at købe et territory for deres gruppe-skills, vil blive tildelt et lokale på skolen de kan bo i. Det er gruppens eget ansvar at pynte dette lokale op med alt, hvad gruppen syntes de behøver. Lokalet skal dog kunne ligne sig selv igen bagefter. Alle territories er som udgangspunkt ingame, men respekter venligst folks private ejendele, og lad være med at rode i andres senge og tasker. Lad til gengæld også være med at gemme spilgenstande såsom credits og ammo i dine private sager.

Har I særlige ønsker til jeres lokale, er I velkomne til at kontakte arrangørerne på kontakt@firefly-live.dk.

Spaceships

Crews, der vælger at købe et spaceship for deres gruppe-skills, vil blive tildelt en plads i scenariets rumhavn; skolens rummelige gymnastiksal. Gruppen vil her få et afmærket område, de kan afskærme og kalde deres eget. En billig og rummelig løsning kan være at sammenbygge festivalpavilloner med presenninger, og på den måde lave et hyggeligt sted hvor gruppen kan sove og opholde sig. Er man byggelysten vil vi dog gerne opfordre til, at man bygger en kulisse af plader. Mål på ens område kan fås hos arrangørerne.

Alle spaceships er som udgangspunkt ingame, men respekter venligst folks private ejendele, og lad være med at rode i andres senge og tasker. Lad til gengæld også være med at gemme spilgenstande såsom penge og ammunition i dine private sager.

Offgame sovesal

Der vil til scenariet være en offgame sovesal henvendt til folk, der får den bedste oplevelse ved at sove roligt udenfor spillet. Der vil på sovesalen være krav om rolig adfærd, og området er således til at gå i seng og sove, og ikke til at sidde og snakke offgame halvdelen af scenariet. Ønsker du en plads på sovesalen, så reserver en ved at kontakte arrangørerne på kontakt@firefly-live.dk.

Alle grupper skal have enten et spaceship eller et territory, og det er ikke muligt udelukkende at indkvartere sig på den offgame sovesal.