Spaceship-crew

Find dig et skib, en besætning, og flyv ud i the Black. Denne opskrift følger mange af ‘Versets lykkejægere i jagten på overlevelse, eventyr og rigdom. Størstedelen foregår på hæderlig vis med transportopgaver, både af gods og passagerer. Således stævner mange fartøjer hver dag ud fra de utallige rumhavne, med det formål at holde sig flyvende. For at få enderne til at mødes, er det dog ikke alle, der flyver på komplet ærlig vis. Ofte er der lette penge at tjene ved at tage ulovligt gods om bord og flyve det under Alliancens radar, mens andre opererer som velorganiserede smuglere. Allernederst på bunden findes de, der ernærer sig ved at flyve ud og tage hvad der ikke er deres.

Rumstationer som Zionia Station på Clementine, langt fra core-planeterne og Alliancens lange arm, har det med at tiltrække en broget skare af skibe og besætninger. Grundene til at søge ud på kanten af ‘Verset i the Rim kan være mange, men selvom alt foregår lovligt nok til at Alliancen ikke retter sit vågne øje mod Clementine, er det de færreste der har helt rent mel i posen, når de lander på planeten.

Motiverne kan være mange. I kan være et opportunistisk crew af tidligere minearbejdere, der er blevet lokket til med løftet om Clementines ressourcerige jord. I kan også være et velorganiseret smuglerskib, der har fragtet ulovligt værktøj til planeten for en af de rige nobles, og har lugtet nemme penge før I flyver videre. Måske er I landet på Clementine ved en tilfældighed, og har brug for at flyve under radaren, mens I kalkulerer risikoen ved at rage til jer fra de andre veludrustede skibe, der har lagt til kaj. Fællesnævneren for alle disse crew-typer er, at det handler om at forlade Clementine rigere end man ankom.